Undrar du över något?

Här kan du söka efter ett ämne eller något specifikt och se om vi har svaret liggande för dig.

PRISGARANTI


BLACKSNOW PRISGARANTI

På Blacksnow är vår ambition att ge dig bästa möjliga köpupplevelse. Det innebär bl a att du inte ska behöva oroa dig för att du ska hitta din vara till ett lägre pris i en annan butik. Därför har vi prisgaranti black-snow.se

Prisgarantin innebär att skulle du hitta motsvarande produkt till ett bättre pris i en annan butik upp till hela 14 dagar efter ditt köp, så betalar vi tillbaka hela mellanskillnaden. Detta för att du i lugn och ro ska kunna handla hos oss utan att oroa dig för priset.

Har du lyckats hitta ett bättre pris gör du bara följande:

  1. Har du ännu inte genomfört ditt köp? Gå då i lugn och ro vidare och gör det.
  2. Skriv därefter bara ett mail till mail@black-snow.se med en länk och beskrivning till butiken där vi hittar priset. Är det en fysisk butik skickar du butiksnamn och telefonnummer till den fysiska butiken där du hittat varan, samt vilket pris som gäller.
  3. Vi stämmer direkt av priset och betalar tillbaka mellanskillnaden. Detta ofta redan inom 24 timmar från att du genomför ditt köp och mailat in din förfrågan.

Så handla tryggt och enkelt till bästa pris på black-snow.se

Prisgarantin gäller:

✔ Garantin gäller internetbutiker och fysiska butiker. Det ska vara en svensk butik.

✔ Priset måste kunna verifieras av black-snow.se.

✔ Priset måste vara butikens ordinarie pris, dvs ej tillfällig kampanj eller reavaror.

✔ Varan måste vara av samma årsmodell och samma utförande.

✔ Produkten måste ha sitt ursprung hos svensk grossist eller generalagent, dvs prisgarantin gäller ej parallellimporterade produkter.

✔ Den aktuella varan måste gå att köpa i butiken där du hittat priset, dvs garantin gäller inte om varan är slutsåld eller tillfälligt slut.

✔ Priset måste vara inklusive alla övriga kostnader så som frakt.

Prisgarantin gäller i hela 14 dagar från det att du har genomfört din beställning hos black-snow.se. På produktsidan finner du en knapp märkt ”prisgaranti”. Där kan du enkelt skicka information till oss med en differens i priset.