GoPro Hero 5 kommer snart

Även om det inte är något som är officiellt så tyder allt på att GoPro Hero 5 är på tapeten och kameran vill finnas tillgänglig på marknaden i slutet av 2016. Perfekt julklapp!

I denna artikel vll jag försöka beskriva vad vi kan förvänta oss av GoPro Hero 5. Men vi på Blacksnow är super spända på vad GoPro hittar på denna gång. De senaste åren har marknaden för actionkameror intensifierats och fler och fler aktörer slåss om marknadsandelar. Men om jag känner GoPro rätt, tror jag att de har ett ess i rockarmen.

VIDEOKVALITETEN I GOPRO HERO 5

Det vill komma flera nya features i den kommande GoPro kameran och det kommer utan tvivel vara en uppdatering av tidigare versioner. Internationella hemsidor är redan igång med att rapportera om de nya features  i GoPro Hero 5.

En av de största uppdateringarna kommer vara videokvaliteten. Den nya GoPro kameran sägs kunna uppta upp till 8K upplösning vid 30fps. En markant uppdatering. Det vill också kunna upptas 4K med 60 fps och 1080p vid 240fps. Hero 5 kommer att vara utrustad med mera avancerade processorer och ett A10 chip. Vi snackar alltså om en grym utveckling av videokvaliteten. Alla kommer nu att ha möjligheten att ta otroliga slow motion bilder med professionell bildkvalitet.

ANDRA UPPDATERINGAR

Den nya kameran vill vara utrustade med Bluetooth 4.0 för snabbare uppladdningshastigheter. Samtidigt vill det finnas ett 2,800 mAh batteri som ger kameran mer batteritid. Det är kanske svårt att förstå talen exakt men i jämförelse med en GoPro Hero 4 Black eller Go Pro Hero 4 Silver som hade 1,160 mAh batterier är det en uppgradering med ca 150 %.

Prestandan under vatten kommer också att uppgraderas. GoPro Hero 5 kommer att vara funktionell och vattentät helt ned till 60 meter vilket är en markant förbättring jämfört med dess föregångare som endast klarade 20 meter.

HERO 5 STORLEK

Vissa medier skriver om att kameran också kommer att få en ny design. Det betyder i klartext att kameran blir mindre och lättare så att det enklare kan användas tillsammans med droner.

GoPro har officiellt meddelat att de ska tillverka en drone

PRIS

Hittills har det inte vara några trovärdiga prisuppgifter på GoPro Hero 5 så det är svårt att säga.

Precis när GoPro Hero 5 blir lanserat vet vi heller inte men vi är fyllda av förväntan och är otroligt spända på vad denna super kameran kan prestera.

Klicka här för att se vårt fulla sortiment från GoPro

Vill du följa med i alla nyheter om GoPro så kan du lika vår Facebook-sida eller följa oss på Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You can use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>