Undrar du över något?

Här kan du söka efter ett ämne eller något specifikt och se om vi har svaret liggande för dig.

GoPro manual på Dansk – Find dansk GoPro manual her!

GOPRO MANUAL PÅ DANSK

Selvom et GoPro kamera ikke har mange knapper, så er der alligevel mange valgmuligheder og indstillinger. Det er ikke altid nemt at finde rundt i de mange muligheder. Især ikke, hvis du ikke er vokset op med teknologiske gadgets. Vi oplever ofte at vores kunder har nogle spørgsmål til indstillinger og brug af GoPro kameraet.

Gopro manual på dansk

Herunder kan du finde gode råd til brug af GoPro HERO3+ og de andre versioner, samt finde en komplet GoPro manual på dansk.

GODE RÅD TIL AT KOMME IGANG MED GOPRO

1. En af dine første og absolut bedste muligheder for at lære om dit nye kamera er at søge rundt på nettet. Al den information du behøver findes derude. Det er dog vigtigt at søge specifikt efter, hvad du har brug for – og gerne på engelsk. Ellers kan du komme til at sidde og lede forgæves i mange timer. Prøv evt. at tjekke GoPro’s egen youtube channel, for at se om ikke de har lavet en guide.
  2. Du kan stille spørgsmål på diverse forums for at høre om der er andre brugere, som har oplevet samme problemer som dig. Jeg tror aldrig jeg har oplevet at der ikke har været en anden, som ikke har haft samme problem. Det er en meget effektiv måde at få svar på dine spørgsmål.
  3. Den tredje mulighed er at hente en GoPro manual på dansk, eller hvilket sprog du foretrækker (vi har fundet alle GoPro HERO3 og 3+ manualer på dansk til dig). Den manual der følger med kameraet er lille og på engelsk. Det er meget nemmere at læse når det er blevet oversat til dansk og på en stor PDF fil, som du kan sidde med åben på skærmen. Herunder finder du din GoPro manual på dansk.

DANSKE GOPRO MANUALER

GoPro HERO3+ Black Edition

GoPro HERO3+ Silver Edition

GoPro HERO3 Black Edition

GoProHERO3 Silver Edition

GoPro HERO3 White Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You can use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>