GoPro Tips och Trix – Få tips av professionella GoPro atleter

GoPro gör världens ledande actionkameror som används av världens bästa idrottare. Förutom de bästa idrottarna används GoPro nu även för en mängd olika aktiviteter. För att ge dig de bästa möjligheterna att göra kvalitetsinspelningar, har GoPro producerat en serie ”GoPro tips och tricks” videor som du kan använda för att få inspiration och lära sig hur man bäst utnyttjar världens mest mångsidiga action kamera .

GoPro Tips og tricks

Tom Wallisch guidar längre ner på sidan hur du ställer in din hjälmkamera med. GoPro’s mobil App

GOPRO TIPS OCH TRIX VIDEOS

GoPro har fått sina professionella idrottare till att visa hur de använder sin kamera och ger dig tips för att förbättra dina bilder. GoPro används nästan överallt och videoklipp från de små behändiga kamerorna laddas upp i stor stil. Alla dessa filmer kan också hittas på GoPro: s Youtube Channel .

Här kan du få råd om hur du får din GoPro video att sticka ut från mängden:

Episod 1:

• Aaron Chase
  • Mountainbike
  • Ämne: Chest mount, Roll Bar Mount og POV shot lägen

I första stycket i GoPro serien tar mountainbike proffset, Aaron Chase, dig genom de bästa monteringspositionerna av Chest Mount och Roll Bar Mount , medan han berättar om sina favoritinställningar på nya GoPro Hero3 + Black Edition .

Episod 2

• Marshall Miller
  • Human Flight
  • Ämnen: Linsrengöring, konsten att ta en Selfie, Hjälmmontering

Marshall Miller ger dig råd om hur du rengör linsen, ta den bästa Selfien och får din kamera monterad på rätt sätt på hjälmen.

Episode 3

• Darren Berrecloth
  • Mountainbike
  • Emner: Helmet mount, Handlebar mount, Shooting modes

I denna episod tar atleten Darren dig genom hur man bäst gör för att montera dit helmet mount  och montera GoPro Handlebar mount på din cykel.

EPISOD 4

• Elena Hight
  • Snowboard
  • Emner: Ride Mount, Follow cam

Elena Hight och Abe Kislevitz ger dig råd att göra den bästa follow cam tagningarna. Kan användas av både snowboardåkare och skidåkare med.

EPISOD 5

• Tom Wallisch
  • Ski
  • Emner: Helmet mount, GoPro App

I detta avsnitt förklarar Tom Wallisch hur du bäst monterar din GoPro på hjälmen och hur han använder sin GoPro app för att fullända sina bilder och inspelningar.

EPISOD 6

• Chris Davenport
  • Skidåkning
  • Ämnen: Chest mount , Super View

Skidbergsbestigare och freerider Chris Davenport lär dig att använda och ställa in din GoPro till skidåkning.

EPISOD 7

• Kai Lenny
  • SUP (Stand Up Paddling)
  • Ämnen: Fotografera på vatten, Handlebar mount, Chest mount

Videon för dig som surfar eller spenderar mycket tid på vattnet. Kai Lenny lär dig att filma på stranden och i vattnet.

EPISOD 8

• Anthony Walsh
  • Vatten fotografering
  • Ämnen: Inställningar för video- och bildlägen

Ännu mer information till att fånga de bästa bilderna i och runt havet.

EPISOD 9

• Kai Lenny
  • Kitesurfing
  • Ämnen: För att ändra ditt Head Strap till en Kite Mount

Kai Lenny visar dig hur du kan använda din Head Strap mount en effektiv kite mount. (Du kan hitta den ursprungliga Kite line Mount )

EPISOD 10

• Grete Eliassen
  • Freestyle ski
  • Ämnen: GoPro App, Time Lapse

Grete Eliassen visar hur hon använder sin GoPro app och hur man använder Time Laps funktionen för att fånga några häftiga bildserier.

EPISOD 11

• Monyca Eleogram
  • Surfa
  • Ämnen: Surf mount, Super View och camer tether

En översikt över allt du behöver veta om hur du använder din GoPro till surfing. Lär dig att använda  surfboard mount och kamera Tether.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You can use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>