Redigering av GoProfilmer – Använd Cineform Studio

Saknar du bara det sista för att kunna redigera din GoPro film? Då rekommenderar vi att du använder GoPros egna CineForm Studio. Dess enkla gränssnitt och många alternativ gör det enkelt att redigera din GoPro film.

REDIGERING GOPRO

GoPro CineForm Studio gör det enklare än någonsin att skapa professionella filmer med din GoPro. De har tagit sina mest populära GoPro videor och gjort de till några easy-to-use mallar som hjälper dig på vägen till en fantastisk edit. Allt är på plats, du kan egentligen bara byta ut deras videoklipp med dina egna och du har ett professionellt utseende på din GoPro edit.

Innan du kan börja redigera, måste du självklart ha en GoPro. Lägg vantarna på världens bästa action kamera här!

HELT FRÅN GRUNDEN

Vill du skapa din egen edit från grunden, har du också det som alternativ. Du kan trimma och mixadina klipp, ontrollera hastigheten på inspelningar, snabbare eller långsammare precis som du vill ha det. Lägg till musik, titlar eller annat. Det har aldrig varit enklare att skapa en episk GoPro edit.

Ladda hem Cineform Studio här

Redigering GoPro

Skärmbild från GoPro CineForm Studio

VIKTIGA EGENSKAPER

• Trimma, redigera och mixa videoinspelningar
  • Lägg till musik, titlar och annat
  • Kontrollera fisheye looken
  • Justera hastigheten på videoklippet
  • Exportera stillbilder i full upplösning
  • GoPro Edit Templates

TIPS FÖR GOPRO VIDEO

Det finns några universella och råd för dig som ska göra sina första redigeringar, och alla andra för den delen. GoPro eller POV (Point of View) filmer slängs ut på youtube i massvis, så om du vill sticka ut och få människor att se din edit, bör du göra det ordentligt.

1. Håll det kort . Håll dig till edits på 1-2 min. Om inte ditt namn är Eric Hjorleifson och planerar att göra världens bästa POV edit, så håll det kort!
  2. Berätta en historia.  Ge folk en berättelse. Det kan vara svårt med en GoPro edit, men det i särklass mest underhållande händer mellan allt det galna du gör.
  3. Filma allt.  Ju mer du filmar, desto fler klipp har du att använda. Men kom ihåg längden!
  4. Håll kameran stadigt. Håller du inte kameran stilla så blir klippen hemska att se på
  5. Sänk volymen.  Din techno eller rap låt ska INTE skruvas upp helt.
  6. Klipp med ett syfte.  Tänk på att bilder och videoklipp ska passa ihop med musiken (det bör inte vara för hög)
  7. Logos. Vill du visa dina sponsorer, gör det snabbt, smärtfritt och effektivt.
  8. Musik. Lämna den storslagna musik därhän. Välj någon rolig och underhållande musik som passar din edit.
  9. Effekter.  Det behöver inte betala sig att använda dem. Det blir lätt tacky och matchar oftast inte POV redigeringar och kan få det att verka amatörmässigt.

KÄMPA PÅ

Det finns bara ett sätt att lära sig att redigera GoPro filmer och det är att göra det. Så ta din GoPro under armen, gå utanför dörren och spela in massor. Redigera en massa filmer och plötsligt så kommer folk att börja lägga märke till ditt arbete. Innehåll med kvalitet kommer någon gång att upptäckas. Det är det fantastiska med internet.

Behöver du några tillbehör till din GoPro. Se vårt stora urval av GoPro tillbehör här .

(5) Comments

1. Hej jeg er nybegynder i det her , men kan det være rigtigt at jeg skal installere studio hvergang når jeg starte min pc op

• Hej Flemming

Nej det burde bestemt ikke være nødvendigt. Hvad siger den hver gang du starter din PC op? Har du prøvet at slette programmet helt, og derefter installere det igen?

Mvh. Martin

• Hmm, det lyder virkelig mærkeligt. Har du prøvet at få en bekendt til også at kigge på det? Ellers så kan jeg anbefale Final Cut Pro, som desværre koster nogle penge og kan tage noget tid at sætte sig ind i. Windows Movie Maker er en gratis og simpel mulighed.

Martin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You can use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>