SÅHÄR ANVÄNDER DU DYNAFIT TECHBINDNINGAR

För att göra Dynafit bindningar mer tillgängliga för alla (vilket vi tycker att de borde vara) har Dynafit gjort en serie med informativa klipp / filmer om hur du använder olik bindningar. Här kan du se och lära från de korta och precisa filmer / klipp. Vi har samlat de viktigaste klippen i denna artikel.

Se vårt utbud av Dynafit bindningar.

HOW TO: SÅ ANVÄNDER DU DYNAFIT BINDNINGAR

Här har du möjlighet för att se de olika klipp som är gjorde för en specifik bindning. Då det är olika möjligheter och specifikationer för varje specifik bindning.

Vi har skrivit en informativ artikel om skidrandonnee och skidtouring som du kan läsa här!

DYNAFIT BEAST 16 VIDEO

(Klicka på bilden för att se klippet / filmen)

Dynafit Beast 16 freeride orienterande skid randonnee bindning. Bindningen är TÜV* godkänd och blir endast använde av världens bästa freeridare när de filmar till skidfilmer i djup inne i offpisten. Bindningen ger dig möjlighet att lätt och enkelt hike uppför de brantaste bergen och ger dig möjlighet för att 100 % nedför berget.

Du kan köpa Dynafit Beast 16 och läsa om dem här!

DYNAFIT BEAST 14 VIDEO

(Klicka på bilden för att se klippet / filmen)

Dynafit Beast 14 är också en freeride randonnee bindning, men en lättare version jämfört med Dynamit Beast 16 och med även med det nya Radical 2 frontparti. Bindningen är även den TÜV godkänd och har som namnet antyder en DIN på upp till 14. Bindningen ger dig möjlighet för att snabbt och enkelt hike upp för berget och charge hård på åken.

OBS!: Danmarksmästaren i Freeride 2016 åker alltid med en Dynafit Beast 14. Klicka på länken och läs mer om den mångsidiga randonnee bindning.

toby-freeride-dynafit-beast-14

DYNAFIT RADICAL 2 VIDEO

(Klicka på bilden för att se klippet / filmen)

Detta är den uppdaterade versionen av Dynafits orginala freeride randonnee bindning. Nu med ett nytt roterande frontparti, TÜV godkänd och ett rörligt bakparti. En bindning som ger dig det bästa av två världar. Gå-funktionen har flera inställningsmöjligheter i jämförelse med BEAST bindningarna och den relativt höga DIN (upp till 12) håller dig effektivt kvar i bindningen i alla typer av väder.

Läs, lär och köp Dynafit Radical 2 här!

Bonus: Radical 2 är delägare Martin Schøbers favorit bindning.

DYNAFIT TLT SUPERLITE 2.0 VIDEO

(Klicka på bilden för att se klippet / filmen)

Världens lättaste randonnee bindning med justerbar DIN. Om du vill att dina bindningar ska vara lättare får du ingen säker realease. Bindning vill i stället vara låst. TLT Superlite 2.0 ger dig möjlighet för att blixtsnabbt gå upp för berget samtidigt som du har säkerheten i DIN-justeringen. En mångsidig randonnee bindning med fokus på att gå uppför.

*TÜV är en internationell kvalitetsstämpel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You can use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>